Συνταγές
Τρουφάκια μπισκότο

Τρουφάκια με τραγανό ρύζι σε σάλτσα σοκολάτας και τριμμένο μπισκότο.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Chocolatier Choco Rice 1.000 g
Scaldis Extra Dark 400 g
Τριμμένα μπισκότα πτι-μπερ 300 g

Εκτέλεση

    Λιώστε τη Scaldis Extra Dark στους 45°C, προσθέστε το Chocolatier Choco rice και αναμείξτε καλά.

    Ξεκουράστε το μίγμα για 1 ώρα στο ψυγείο

    Πλάστε μικρά μπαλάκια.

    Τοποθετήστε στο ψυγείο για 1 ώρα.

    Περάστε ελαφρώς τα σοκολατάκια από λιωμένη Scaldis Extra Dark και ρολάρετε τα σε τριμμένο μπισκότο πτι-μπερ.

Τρουφάκια μπισκότο