Συνταγές Συνταγές

Τρουφάκια μπισκότο

Τρουφάκια με τραγανό ρύζι σε σάλτσα σοκολάτας και τριμμένο μπισκότο.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Chocolatier Choco Rice 1.000 g
Scaldis Extra Dark 400 g
Τριμμένα μπισκότα πτι-μπερ 300 g

Εκτέλεση

Λιώστε τη Scaldis Extra Dark στους 45°C, προσθέστε το Chocolatier Choco rice και αναμείξτε καλά.

Ξεκουράστε το μίγμα για 1 ώρα στο ψυγείο

Πλάστε μικρά μπαλάκια.

Τοποθετήστε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Περάστε ελαφρώς τα σοκολατάκια από λιωμένη Scaldis Extra Dark και ρολάρετε τα σε τριμμένο μπισκότο πτι-μπερ.

Τρουφάκια μπισκότο