Συνταγές
Τρουφάκια

Τρουφάκια με τραγανό ρύζι σε σάλτσα σοκολάτας.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Chocolatier Choco Rice 1.000 g
Scaldis Extra Dark 500 g

Εκτέλεση

    Λιώστε τη Scaldis Extra Dark στους 45°C, προσθέστε το Chocolatier Choco rice και αναμίξτε καλά.

    Ξεκουράστε το μίγμα για 1 ώρα στο ψυγείο.

    Πλάστε μικρά μπαλάκια.

    Τοποθετήστε τα στο ψυγείο για 1 ώρα.

    Επικαλύψτε με Scaldis Extra Dark και ρολάρετε τα σε κακάο ή άχνη Mont Blanc ή ινδοκάρυδο ή τρούφα.

Τρουφάκια