Τρουφάκια
Τρουφάκια
Τρουφάκια με τραγανό ρύζι σε σάλτσα σοκολάτας.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Chocolatier Choco Rice | 1.000 g |
Scaldis Extra Dark | 500 g |
Εκτέλεση
Λιώστε τη Scaldis Extra Dark στους 45°C, προσθέστε το Chocolatier Choco rice και αναμίξτε καλά.
Ξεκουράστε το μίγμα για 1 ώρα στο ψυγείο.
Πλάστε μικρά μπαλάκια.
Τοποθετήστε τα στο ψυγείο για 1 ώρα.
Επικαλύψτε με Scaldis Extra Dark και ρολάρετε τα σε κακάο ή άχνη Mont Blanc ή ινδοκάρυδο ή τρούφα.