Συνταγές
Cherry Marzipan Praline

Σοκολατάκια με αμυγδαλόπαστα και κόκκινο κεράσι. - Arabesque

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Maro I (αμυγδαλόπαστα) 720 gr
Νερό 120 gr
Ζάχαρη 120 gr
Amarena (σιρόπι) 220 gr
Fruit Filling Red Cherry 320 gr
Arabesque White 30% 375 gr

Εκτέλεση

    Βράζετε το νερό και τη ζάχαρη και αφαιρείτε από την φωτιά.

    Προσθέτετε το σιρόπι αμαρένας, και τον πουρέ από το Fruit Filling Red Cherry.

    Προσθέτετε το παραπάνω μίγμα σιγά σιγά στο Maro I και αναμιγνύετε με το φτερό ώσπου να διαλυθούν οι σβώλοι.

    Περιχύνετε με λιωμένη σοκολάτα Arabesque White 30%.

Cherry Marzipan Praline