Συνταγές
Ganache Water-Based Fillings

Κατάλληλη για πάστα, τούρτα, macaron & γέμιση για σοκολατάκια.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Γάλα 150 gr Ganache Salty Caramel
Fine Cream Salty Caramel 225 gr Ganache Salty Caramel
Arabesque Milk 150 gr Ganache Salty Caramel
Γάλα 150 gr Ganache Chocolate Hazelnut
Fine Cream Chocolate Hazelnut 225 gr Ganache Chocolate Hazelnut
Arabesque Dark 90 gr Ganache Chocolate Hazelnut
Γάλα 150 gr Ganache Vaniglia
Fine Cream Fresh Dairy 225 gr Ganache Vaniglia
Vaniglia Bourbon (πάστα) 2 gr Ganache Vaniglia
Arabesque White 230 gr Ganache Vaniglia
Γάλα 110 gr Ganache Mojito
Presta Mojito 225 gr Ganache Mojito
Arabesque White 250 gr Ganache Mojito

Εκτέλεση

Βράστε το γάλα, ρίξτε το πάνω στη σοκολάτα και αφήστε για 2 λεπτά. Προσθέστε τη Fine Cream, Bites ή Presta και μπιμάρετε στην αργή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Κλείστε με μεμβράνη εφαρμοστά στην επιφάνεια και αφήστε στην συντήρηση δουλεύοντας την γκανάζ την επόμενη μέρα.

Ganache Water-Based Fillings

Προϊόντα

Macaron Mix

Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή αυθεντικών γαλλικών macaron, με εξαιρετική γεύση και υπέροχη υφή.