Συνταγές
Cumin Curry Praline

Αρωματικά σοκολατάκια με κύμινο και κάρυ! - Arabesque

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Casa Cream UH 370 gr
Σιρόπι γλυκόζης 66 gr
Arabesque Milk 34% 270 gr
Arabesque Dark 60% 260 gr
Βούτυρο 110 gr
Κύμινο 12 gr
Maro I (αμυγδαλόπαστα) 500 gr
Κάρυ σε σκόνη 10 gr
Νερό 110 gr

Εκτέλεση

    Για τη γέμιση: Βράζετε το κάρυ και το νερό και το ανακατεύετε με το Marο Ι.
    Για το ganache: Ζεστένετε την Casa Cream UHT και το κύμινο στους 40°C και στη συνέχεια αφήνετε το μίγμα να ξεκουραστεί για μία ώρα.

    Ζεστένετε την Arabesque Milk 34% και την Arabesque Dark 60% στους 45°C.

    Ζεστένετε την κρέμα κάρυ στους 50°C, σουρώνετε και στη συνέχεια προσθέτετε το σιρόπι γλυκόζης.

    Αναμιγνύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.

    Ψεκάζετε τις φόρμες με βουτυροκακάο σε χρώμα της αρεσκείας σας.

    Προσθέτετε την Arabesque Dark 60% στις φόρμες.

    Μοιράζετε τη γέμιση και το ganache στα σχηματισμένα σοκολατάκια.

    Περιχύνετε τα σοκολατάκια με Arabesque Dark 60%.

Cumin Curry Praline