Συνταγές
Forest Fruit Praline

Σοκολατάκια με φρούτα του δάσους. - Arabesque

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Φρούτα του δάσους (πουρές) 150 gr υλικά ganache
Ζάχαρη 175 gr υλικά ganache
Σιρόπι γλυκόζης 24 gr υλικά ganache
Arabesque Milk 34% 240 gr υλικά ganache
Arabesque Dark 70% 60 gr υλικά ganache
Βούτυρο 62 gr υλικά ganache
Arabesque White 30% υλικά ganache
Φρούτα του δάσους (πουρές) 150 gr υλικά gel
Fruit Filling Red Cherry 150 gr υλικά gel
Fruit Filling Raspberry 50 gr υλικά gel

Εκτέλεση

    Πολτοποιείτε και ομογενοποιείτε όλα τα υλικά για το gel.
    Βράζετε τον πουρέ από τα φρούτα του δάσους και το σιρόπι γλυκόζης, προσθέτετε την Arabesque Milk 34% και την Arabesque Dark 70% και ανακατεύετε. Προσθέτετε το βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μαζί.

    Αφήνετε το ganache να κρυώσει.

    Ψεκάζετε τις φόρμες με βουτυροκακάο σε χρώμα της αρεσκείας σας.

    Περιχύνετε με λιωμένη σοκολάτα Arabesque White 30% τις φόρμες.

    Αναποδογυρίζετε τις φόρμες ώστε να δημιουργηθεί ένα κέλυφος.

    Παγώνετε στο ψυγείο.

    Γεμίζετε με τo Forest Fruit gel και με το Forest Fruit ganache.

    Περιχύνετε με λιωμένη σοκολάτα Arabesque White 30%.

    Παγώνετε στο ψυγείο.