Συνταγές
Ganache Fruitful

Κατάλληλη για πάστα, τούρτα, macaron & γέμιση για σοκολατάκια. - Arabesque

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Νερό 50 gr Ganache Apple
Γλυκόζη 20 gr Ganache Apple
Κανέλα 4 gr Ganache Apple
Fruitful Apple 170 gr Ganache Apple
Arabesque White 250 gr Ganache Apple
Νερό 50 gr Ganache Raspberry
Γλυκόζη 20 gr Ganache Raspberry
Fruitful Raspberry 170 gr Ganache Raspberry
Arabesque White 250 gr Ganache Raspberry
Νερό 50 gr Ganache Lemon
Γλυκόζη 20 gr Ganache Lemon
Fruitful Lemon 200 gr Ganache Lemon
Arabesque White 250 gr Ganache Lemon
Νερό 50 gr Ganache Orange
Γλυκόζη 20 gr Ganache Orange
Fruitful Orange 200 gr Ganache Orange
Arabesque Dark 130 gr Ganache Orange
Νερό 50 gr Ganache Peach
Γλυκόζη 20 gr Ganache Peach
Fruitful Peach 170 gr Ganache Peach
Arabesque Milk 220 gr Ganache Peach
Νερό 50 gr Ganache Blueberry
Γλυκόζη 20 gr Ganache Blueberry
Fruitful Blueberry 170 gr Ganache Blueberry
Arabesque White 250 gr Ganache Blueberry

Εκτέλεση

    Βράστε το νερό, τη γλυκόζη και το Fruitful. Ρίξτε το μείγμα στη σοκολάτα και αφήστε 2 λεπτά. Μπιμάρετε στην αργή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά, κλείστε με μεμβράνη εφαρμοστά στην επιφάνεια και αφήστε στη συντήρηση δουλεύοντας την γκανάζ την επόμενη μέρα.