Συνταγές
Ginger Truffles

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Casa Cream UHT 370 gr
Σιρόπι γλυκόζης 66 gr
Arabesque Milk 34% 270 gr
Arabesque Dark 60% 260 gr
Βούτυρο 110 gr
Ginger (φλοίδες) 50 gr
Ginger (κομματάκια) 35 gr

Εκτέλεση

    Ζεστένετε την κρέμα γάλακτος και τις φλοίδες ginger στους 40°C και στη συνέχεια αφήνετε το μίγμα να ξεκουραστεί για μία ώρα.

    Ζεστένετε την Arabesque Milk 34% και την Arabesque Dark 60% στους 45°C.

    Ζεστένετε την κρέμα ginger στους 50°C, σουρώνετε και στη συνέχεια προσθέτετε το σιρόπι γλυκόζης.

    Τα χτυπάτε όλα μαζί στο μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.

    Γεμίζετε τα τρουφάκια με τα κομματάκια ginger.

Ginger Truffles