Συνταγές
Ginger Truffles

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Casa Cream UHT 370 gr
Σιρόπι γλυκόζης 66 gr
Arabesque Milk 34% 270 gr
Arabesque Dark 60% 260 gr
Βούτυρο 110 gr
Ginger (φλοίδες) 50 gr
Ginger (κομματάκια) 35 gr

Εκτέλεση

    Ζεστένετε την κρέμα γάλακτος και τις φλοίδες ginger στους 40°C και στη συνέχεια αφήνετε το μίγμα να ξεκουραστεί για μία ώρα.

    Ζεστένετε την Arabesque Milk 34% και την Arabesque Dark 60% στους 45°C.

    Ζεστένετε την κρέμα ginger στους 50°C, σουρώνετε και στη συνέχεια προσθέτετε το σιρόπι γλυκόζης.

    Τα χτυπάτε όλα μαζί στο μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.

    Γεμίζετε τα τρουφάκια με τα κομματάκια ginger.

Ginger Truffles

Products in this recipe

Arabesque Milk 34%

Milk chocolate couverture with a smooth texture and a well-balanched flavor.

Arabesque Dark 60%

Μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα για όλες τις χρήσεις.

Arabesque Milk 34%

Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος για όλες τις χρήσεις.