Συνταγές
Honey Candybar

Μπάρες με μέλι βουτηγμένες σε αληθινή σοκολάτα! - Arabesque

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Casa Cream UHT 2.000 gr
Μέλι 2.000 gr
Φιλέ αμύγδαλο (ψημένο) 1.000 gr
Ζαχαρωμένα φρούτα (fruit glace) 1.500 gr
Φιστίκια Αιγίνης (ολόκληρα) 250 gr
Arabesque Dark 70% 2.500 gr

Εκτέλεση

    Βράζετε την κρέμα γάλακτος Casa Cream UHT μαζί με το μέλι μέχρι τους 122°C.

    Ζεστένετε το φιλέ αμυγδάλου, τα ζαχαρωμένα φρούτα και τα φιστίκια Αιγίνης σε φούρνο στους 150°C.

    Προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς και τα ζαχαρωμένα φρούτα στην κρέμα γάλακτος με το μέλι και αναμιγνύετε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

    Περνάτε μια λεπτή στρώση Arabesque Dark 70% σε ταψί διαστάσεων 60x40 cm στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.

    Προσθέτετε τη γέμιση.

    Όταν στερεοποιηθεί, αφαιρείτε από το ταψί και κόβετε σε κομμάτια διαστάσεων 3x7 cm.

    Βουτάτε τις μπάρες σε ζεστή Arabesque Dark 70%.

Honey Candybar

Products in this recipe

Arabesque Dark 70%

Σοκολάτα κουβερτούρα , extra bitter, με ιδιαίτερη ρευστότητα στο λιώσιμο.