Συνταγές
Jamaican Pepper Praline

Σοκολατάκια με πιπέρι Τζαμάικας. - Arabesque

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Casa Cream UHT 370 gr υλικά ganache
Σιρόπι γλυκόζης 66 gr υλικά ganache
Arabesque Milk 34% 270 gr υλικά ganache
Arabesque Dark 60% 260 gr υλικά ganache
Βούτυρο 110 gr υλικά ganache
Jamaican pepper 14 gr υλικά ganache
Κανέλα 8 gr υλικά ganache
Φιστίκια 185 gr υλικά γέμισης
Καστανή ζάχαρη 105 gr υλικά γέμισης
Arabesque Milk 34% 130 gr υλικά γέμισης
Αλάτι 9 gr υλικά γέμισης
Νιφάδες ρυζιού 65 gr υλικά γέμισης

Εκτέλεση

    Για το ganache: Ζεστένετε την κρέμα γάλακτος, την κανέλα και το πιπέρι έως 40°C και στη συνέχεια αφήνετε το μίγμα να ξεκουραστεί για μία ώρα.

    Ζεστένετε την Arabesque Milk 34% και την Arabesque Dark 60% στους 45°C.

    Ζεστένετε την κρέμα πιπεριού στους 50°C, σουρώνετε και στη συνέχεια προσθέτετε το σιρόπι γλυκόζης.

    Αναμιγνύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.

    Για τη γέμιση: Πολτοποιείτε τα φιστίκια.

    Αναμίγνύετε τις νιφάδες ρυζιού, το αλάτι και τη ζάχαρη.

    Ζεστένετε την Arabesque Milk 34% και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά.

    Απλώνετε το μίγμα σε πάχος 2mm και αφήνετε να κρυώσει.

Jamaican Pepper Praline

Products in this recipe

Arabesque Milk 34%

Milk chocolate couverture with a smooth texture and a well-balanched flavor.

Arabesque Dark 60%

Μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα για όλες τις χρήσεις.

Arabesque Milk 34%

Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος για όλες τις χρήσεις.