Jamaican Pepper Praline
Jamaican Pepper Praline
Σοκολατάκια με πιπέρι Τζαμάικας. - Arabesque
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Casa Cream UHT | 370 gr | υλικά ganache |
| Σιρόπι γλυκόζης | 66 gr | υλικά ganache |
| Arabesque Milk 34% | 270 gr | υλικά ganache |
| Arabesque Dark 60% | 260 gr | υλικά ganache |
| Βούτυρο | 110 gr | υλικά ganache |
| Jamaican pepper | 14 gr | υλικά ganache |
| Κανέλα | 8 gr | υλικά ganache |
| Φιστίκια | 185 gr | υλικά γέμισης |
| Καστανή ζάχαρη | 105 gr | υλικά γέμισης |
| Arabesque Milk 34% | 130 gr | υλικά γέμισης |
| Αλάτι | 9 gr | υλικά γέμισης |
| Νιφάδες ρυζιού | 65 gr | υλικά γέμισης |
Εκτέλεση
Για το ganache: Ζεστένετε την κρέμα γάλακτος, την κανέλα και το πιπέρι έως 40°C και στη συνέχεια αφήνετε το μίγμα να ξεκουραστεί για μία ώρα.
Ζεστένετε την Arabesque Milk 34% και την Arabesque Dark 60% στους 45°C.
Ζεστένετε την κρέμα πιπεριού στους 50°C, σουρώνετε και στη συνέχεια προσθέτετε το σιρόπι γλυκόζης.
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Για τη γέμιση: Πολτοποιείτε τα φιστίκια.
Αναμίγνύετε τις νιφάδες ρυζιού, το αλάτι και τη ζάχαρη.
Ζεστένετε την Arabesque Milk 34% και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά.
Απλώνετε το μίγμα σε πάχος 2mm και αφήνετε να κρυώσει.
Προϊόντα
Arabesque Milk 34%
Milk chocolate couverture with a smooth texture and a well-balanched flavor.
Arabesque Dark 60%
Μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα για όλες τις χρήσεις.
Arabesque Milk 34%
Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος για όλες τις χρήσεις.
