Συνταγές
Red Pepper, Raspberry Praline

Σοκολατάκια με πιπέρι και βατόμουρο… Εκρηκτικός συνδυασμός! - Arabesque

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Casa Cream UHT 370 gr
Σιρόπι γλυκόζης 66 gr
Arabesque Milk 34% 270 gr
Arabesque Dark 60% 260 gr
Βούτυρο 110 gr
Κόκκινο πιπέρι 15 gr
Fruit Filling Raspberry 300 gr

Εκτέλεση

    Ζεστένετε την κρέμα γάλακτος και το πιπέρι στους 40°C και στη συνέχεια αφήνετε το μίγμα να ξεκουραστεί για μία ώρα.

    Ζεστένετε την Arabesque Milk 34% και την Arabesque Dark 60% στους 45°C.

    Ζεστένετε την κρέμα πιπεριού στους 50°C, σουρώνετε και στη συνέχεια προσθέτετε το σιρόπι γλυκόζης.

    Αναμιγνύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.

    Ψεκάζετε τις φόρμες με βουτυροκακάο σε χρώμα της αρεσκείας σας.

    Προσθέτετε την Arabesque Dark 60% στις φόρμες.

    Μοιράζετε τo Fruit Filling Raspberry και μετά το ganache στα σχηματισμένα σοκολατάκια.

    Περιχύνετε τα σοκολατάκια με Arabesque Dark 60%.

Red Pepper, Raspberry Praline