Συνταγές Συνταγές

Σοκολατάκια

Arabesque Dark 70%

Arabesque Dark 60%

Arabesque Milk 34%

Arabesque White 30%

Chocolatier Chocomit

Chocolatier Hazelnut cream

Chocolatier Avorio cream

Chocolatier Choco bisc

Chocolatier Delicecover choco

Chocolatier Delicecover dark

Chocolatier Delicecover giandujia

Εκτέλεση

Σοκολάτα

Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί σε θερμοκρασία 45-50°C.

Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα στον πάγκο εργασίας για να κρυώσει με ομοιόμορφο τρόπο.

Απλώστε με σπάτουλα σε λεπτή στρώση αναδεύοντας συνεχώς.

Μαζέψτε τη σοκολάτα στο κέντρο με σπάτουλα.

Μετρήστε τη θερμοκρασία της σοκολάτας.

Επαναλάβετε το άπλωμα και το μάζεμα μέχρι να πετύχετε θερμοκρασία 28-31°C για την Arabesque Dark 70% και θερμοκρασία 27-29°C για τις Arabesque Milk 34% και Arabesque White 30%.

Μοντάρισμα

Περιχύστε τη λιωμένη σοκολάτα στα καλούπια.

Αναποδογυρίστε τα καλούπια ώστε να δημιουργηθεί ένα κέλυφος.

Παγώστε στο ψυγείο.

Γεμίστε με την γέμιση της επιλογής σας.

Περιχύστε με λιωμένη σοκολάτα.

Παγώστε στο ψυγείο.

Σοκολατάκια