Συνταγές
Σοκολατάκια

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Arabesque Dark 60% 210 g
Arabesque Milk 34% 240 g
Chocolatier Chocomit 1.050 g
Κουκουνάρι 240 g
Ζάχαρη 150 g
Arabesque Dark 70% προτεινόμενες επικαλύψεις
Arabesque Dark 60% προτεινόμενες επικαλύψεις
Arabesque Milk 34% προτεινόμενες επικαλύψεις
Arabesque White 30% προτεινόμενες επικαλύψεις
Scaldis Extra Dark προτεινόμενες επικαλύψεις
Scaldis Dark προτεινόμενες επικαλύψεις
Scaldis Milk προτεινόμενες επικαλύψεις
Scaldis White προτεινόμενες επικαλύψεις
προτεινόμενες επικαλύψεις

Εκτέλεση

    Προσθέστε το κουκουνάρι και τη ζάχαρη στη φωτιά και καραμελώστε.

    Απλώστε το καραμελωμένο κουκουνάρι στον πάγκο εργασίας ώστε να κρυώσει. Σπάστε σε μικρά κομμάτια.

    Λιώστε την Arabesque Dark 60% και την Arabesque Milk 34% και προσθέστε και στο τέλος την Chocolatier Chocomit.      

    Προσθέστε στις λιωμένες σοκολάτες τα σπασμένα κομμάτια από το καραμελωμένο κουκουνάρι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. 

    Περάστε στη βάση ενός τσέρκι της αρεσκείας σας μια λεπτή στρώση Arabesque Dark 60%.

    Απλώστε στο τσέρκι τη γέμιση.

    Αφού παγώσει κόψτε στο επιθυμητό μέγεθος και σχήμα.     

    Βουτήξτε στη σοκολάτα της επιλογής σας.

Σοκολατάκια