Συνταγές
Τούρτα σοκολάτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Chocolatier Choco Bisc 300 g υλικά βάσης
Biscotto 150 g υλικά βάσης
Mousse du Chef 500 g υλικά mousse
Γάλα 800 g υλικά mousse
Arabesque Dark 70% (λιωμένη) 150 g υλικά mousse
Arabesque Milk 34% (λιωμένη) 200 g υλικά mousse
Arabesque Dark 60% 700 g υλικά ganache
Γάλα 300 g υλικά ganache
Casa Cream UHT 100 g υλικά ganache
Βούτυρο γάλακτος 40 g υλικά ganache
Μέλι 80 g υλικά ganache

Εκτέλεση

    Βάση

    Ανακατέψτε με σπάτουλα όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.

    Mousse

    Τοποθετήστε στον κάδο του μίξερ το γάλα και τη Mousse du chef και χτυπήστε με το σύρμα για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5-7 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα.

    Στο τέλος της ανάμιξης, χωρίστε την ποσότητα της mousse σε δύο ίσα μέρη.

    Προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα Arabesque Dark 70% στη μισή ποσότητα της mousse φροντίζοντας να αναμειχθεί καλά.

    Αντίστοιχα στην άλλη μισή ποσότητα της mousse προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα Arabesque Milk 34% και αναμίξτε καλά.

    Ganache

    Ζεστάνετε όλα τα υλικά εκτός από την Arabesque Dark 60%

    Προσθέστε την Arabesque Dark 60% και ανακατέψτε με σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

    Μοντάρισμα

    Στρώστε την βάση μπισκότου σε πάχος 1 εκ.

    Τοποθετήστε μια στρώση mousse extra bitter και από πάνω μια στρώση mousse γάλακτος.

    Επικαλύψτε με τη γκανάζ.

Τούρτα σοκολάτα