Amadeus Cake
Βασική συνταγή για κέικ

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Amadeus Cake 1.000 g
Λάδι (ηλιέλαιο/αραβοσιτέλαιο) 380 g
Νερό 380 g
Πορτοκάλι ξύσμα (προαιρετικά) 1 τμχ
Αυγό (προαιρετικά) 25 g
Carlex Spray (αντικολλητικό λάδι)

Εκτέλεση

    Προσθέστε τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Τοποθετήστε σε φόρμες, γεμίζοντας τες μέχρι τα 2/3 του ύψους τους, αφού προηγουμένως τις έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει ή τις έχετε ψεκάσει με Carlex Spray.

    Ψήστε στους 180 - 200°C για 45-60 λεπτά (για κέικ βάρους μισού κιλού).

Βασική συνταγή για κέικ

Products in this recipe

Amadeus Cake

Μίγμα για κέικ λαδιού με σπιτική γεύση.

Amadeus Cake

Μίγμα για την παρασκευή κέικ λαδιού με σπιτική γεύση.