Amadeus Cake
Βασική συνταγή για κέικ

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Amadeus Cake 1.000 g
Λάδι (ηλιέλαιο/αραβοσιτέλαιο) 380 g
Νερό 380 g
Πορτοκάλι ξύσμα (προαιρετικά) 1 τμχ
Αυγό (προαιρετικά) 25 g
Carlex Spray (αντικολλητικό λάδι)

Εκτέλεση

    Προσθέστε τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Τοποθετήστε σε φόρμες, γεμίζοντας τες μέχρι τα 2/3 του ύψους τους, αφού προηγουμένως τις έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει ή τις έχετε ψεκάσει με Carlex Spray.

    Ψήστε στους 180 - 200°C για 45-60 λεπτά (για κέικ βάρους μισού κιλού).

Βασική συνταγή για κέικ