Amadeus Cake
Πορτοκαλόπιτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Amadeus Cake 1.000 g
Ηλιέλαιο 400 g
Νερό 280 g
Γιαούρτι στραγγιστό 50 g
Χυμός πορτοκάλι 150 g
Ξύσμα πορτοκάλι 100 g
Ιμβερτοζάχαρο 1 kg Για το σιρόπι
Νερό 200 g Για το σιρόπι

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από το γιαούρτι και χτυπήστε με το φτερό για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε με μια σπάτουλα.

    Ψήστε στους 170°C για 40 - 45 λεπτά.

    Ετοιμάστε το σιρόπι φέρνοντας το Ιμβερτοζάχαρο και το νερό σε σημείο βρασμού.

    Μόλις κρυώσει, σιροπιάστε με ζεστό σιρόπι.

Πορτοκαλόπιτα

Products in this recipe

Amadeus Cake

Μίγμα για κέικ λαδιού με σπιτική γεύση.

Amadeus Cake

Μίγμα για την παρασκευή κέικ λαδιού με σπιτική γεύση.