Amadeus Cake
Πορτοκαλόπιτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Amadeus Cake 1.000 g
Ηλιέλαιο 400 g
Νερό 280 g
Γιαούρτι στραγγιστό 50 g
Χυμός πορτοκάλι 150 g
Ξύσμα πορτοκάλι 100 g
Ιμβερτοζάχαρο 1 kg Για το σιρόπι
Νερό 200 g Για το σιρόπι

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από το γιαούρτι και χτυπήστε με το φτερό για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε με μια σπάτουλα.

    Ψήστε στους 170°C για 40 - 45 λεπτά.

    Ετοιμάστε το σιρόπι φέρνοντας το Ιμβερτοζάχαρο και το νερό σε σημείο βρασμού.

    Μόλις κρυώσει, σιροπιάστε με ζεστό σιρόπι.

Πορτοκαλόπιτα