Πορτοκαλόπιτα
Πορτοκαλόπιτα
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Amadeus Cake | 1.000 g | |
| Ηλιέλαιο | 400 g | |
| Νερό | 280 g | |
| Γιαούρτι στραγγιστό | 50 g | |
| Χυμός πορτοκάλι | 150 g | |
| Ξύσμα πορτοκάλι | 100 g | |
| Ιμβερτοζάχαρο | 1 kg | Για το σιρόπι |
| Νερό | 200 g | Για το σιρόπι |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από το γιαούρτι και χτυπήστε με το φτερό για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε με μια σπάτουλα.
Ψήστε στους 170°C για 40 - 45 λεπτά.
Ετοιμάστε το σιρόπι φέρνοντας το Ιμβερτοζάχαρο και το νερό σε σημείο βρασμού.
Μόλις κρυώσει, σιροπιάστε με ζεστό σιρόπι.
Προϊόντα
Amadeus Cake
Μίγμα για κέικ λαδιού με σπιτική γεύση.
