Συνταγές Ho.Re.Ca.
Choco Banoffee 

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
American Brownie 1.000 g American Brownie
Νερό 150 g
Μαργαρίνη 150 g
Αυγά 240 g
Γάλα 250 g Namelaka Arabesque
Γλυκόζη 50 g
Φύλλα ζελατίνης 2 τμχ
Arabesque Milk 34% 390 g
Casa Cream 35% 400 g
Mousse Banana 200 g Mousse μπανάνα
Νερό 400 g
Dulce di Latte Extra

Εκτέλεση

American Brownie

Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το «φτερό» και ομογενοποιείτε για 3 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα.
Απλώνετε σε μια λαμαρίνα 30×40cm και ψήνετε στους 170 °C για 23 με 25 λεπτά.
Αφού κρυώσει παίρνουμε ένα τσέρκι στο επιθυμητό μέγεθος και κόβουμε σαν κουπ-πατ το brownies.

Namelaka Arabesque

Βάζετε σε ένα κατσαρολάκι γάλα και γλυκόζη και βράζετε. Προσθέτετε τα φύλα ζελατίνης που έχουν μαλακώσει και αναδεύετε.
Στην συνέχεια προσθέτετε την Arabesque Milk 34% και ομογενοποιείτε. Τέλος, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ρευστή. Μπιμάρετε και η κρέμα είναι έτοιμη.

Στην συνέχεια σερβίρετε στο τσέρκι που έχετε το brownies, την κρέμα στον ίδιο όγκο με το brownies.

Mousse μπανάνα

Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ και χτυπάτε με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα για 6 λεπτά.

Choco Banoffee