Coconut Pannacotta
Coconut Pannacotta
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Γάλα καρύδας | 1.000 g | Pannacotta |
Pannacotta Mix | 250 g | |
Μαύρη ζάχαρη | 100 g | Crumble |
Βούτυρο | 100 g | |
Αλεύρι | 100 g | |
Πούδρα αμυγδάλου | 100 g | |
Fruitful Pineapple | Extra | |
Ινδοκάρυδο | ||
Βρώσιμα λουλούδια |
Εκτέλεση
Pannacotta
Ζεσταίνετε τα 750 g γάλα καρύδας, προσθέτετε την Panacotta Mix και αναδεύετε μέχρι να βράσει.
Αφού κατεβάσετε από τη φωτιά, προσθέτετε και τα υπόλοιπα 250 g γάλα καρύδας και αναδεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Απλώνετε σε μια λαμαρίνα 30x40 cm.
Παγώνετε στην κατάψυξη και κόβετε σε μακρόστενα κομμάτια. Πριν το σερβίρετε το περνάτε από ινδοκάρυδο και το βάζετε στο πιάτο.
Crumble
Βάζετε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και δημιουργείτε μια ζύμη.
Ψήνετε σε μια λαμαρίνα για 15’ με 17’ στους 170°C.
Διακοσμήστε κατά βούληση.