Συνταγές Ho.Re.Ca.
Coconut Pannacotta

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Γάλα καρύδας 1.000 g Pannacotta
Pannacotta Mix 250 g
Μαύρη ζάχαρη 100 g Crumble
Βούτυρο 100 g
Αλεύρι 100 g
Πούδρα αμυγδάλου 100 g
Fruitful Pineapple Extra
Ινδοκάρυδο
Βρώσιμα λουλούδια

Εκτέλεση

Pannacotta

Ζεσταίνετε τα 750 g γάλα καρύδας, προσθέτετε την Panacotta Mix και αναδεύετε μέχρι να βράσει.
Αφού κατεβάσετε από τη φωτιά, προσθέτετε και τα υπόλοιπα 250 g γάλα καρύδας και αναδεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Απλώνετε σε μια λαμαρίνα 30x40 cm.
Παγώνετε στην κατάψυξη και κόβετε σε μακρόστενα κομμάτια. Πριν το σερβίρετε το περνάτε από ινδοκάρυδο και το βάζετε στο πιάτο.

Crumble

Βάζετε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και δημιουργείτε μια ζύμη.
Ψήνετε σε μια λαμαρίνα για 15’ με 17’ στους 170°C.

Διακοσμήστε κατά βούληση.

Coconut Pannacotta