Συνταγές Ho.Re.Ca. Συνταγές Ho.Re.Ca.

Crème Brulee

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Amadeus Choco Cake 250 g Sable Choco
Αλεύρι 250 g
Αυγό 50 g
Μαργαρίνη Princess 200 g
Γάλα 1.000 g Crème Brulee
Crème Brulee 250 g
Fruitful Orange 1.000 g Ζελέ πορτοκαλιού
Νερό 100 g
Φύλλα ζελατίνης 4 τμχ
Γάλα 290 g Namelaka γάλακτος
Γλυκόζη 50 g
Casa Cream 35% 400 g
Arabesque Milk 34% 390 g
Φύλλα ζελατίνης 2 τμχ

Εκτέλεση

Sable Choco

Χτυπάτε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το «φτερό» για 3’ στην μεσαία ταχύτητα.
Ανοίγετε σε δύο λαδόκολες σε πάχος 3mm.
Κόβετε με το επιθυμητό κουπ-πατ και καταψύχετε.

Crème Brulee

Ζεσταίνετε τα 2/3 της ποσότητας από το γάλα.
Βάζετε την Crème Brulée και βράζετε για 2’ αναδεύοντας συνέχεια.
Αποσύρετε από τη φωτιά και συμπληρώνετε το υπόλοιπο γάλα.
Φορμάρετε στις επιθυμητές φόρμες.

Ζελέ πορτοκαλιού

Ενυδατώνετε τα φύλλα ζελατίνης σε νερό .
Ζεσταίνετε όλα τα υλικά μαζί και μπιμάρετε.
Φορμάρετε σε ένα μικρό ταψί και αφού κρυώσει καλά, κόβετε σε κύβους.

Namelaka γάλακτος

Βράζετε το γάλα με τη γλυκόζη.
Αποσύρετε από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα τα ενυδατωμένα φύλλα ζελατίνης.
Βάζετε την Arabesque Milk 34% και κάνετε γαλακτοματοποίηση.
Τέλος, βάζετε την Casa Cream και μπιμάρετε.
Δουλεύετε την επόμενη ημέρα.

Crème Brulee