Συνταγές Ho.Re.Ca. Συνταγές Ho.Re.Ca.

Pavlova

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Bianca GR 250 g Μαρέγκα
Νερό 250 g
Ζάχαρη 500 g
Κρύο νερό 2.500 g Κρέμα
Cremina 1000 g
Casa Cream 35% 1000 g
Fruitful Raspberry 300 g Σάλτσα κόκκινων φρούτων
Fruitful Strawberry 300 g
Fruitful Red Cherry 300 g
Ιμβερτοζάχαρο 100 g

Εκτέλεση

Μαρέγκα

Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα για 8’. Κόβετε μαρέγκες στο επιθυμητό σχήμα και μέγεθος.
Ψήνετε στους 100 °C για περίπου 90-100’.

Κρέμα

Χτυπάτε το νερό και την Cremina στον κάδο του μίξερ για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα.
Ομοίως, την κρέμα γάλακτος και την ομογενοποιείτε με το προηγούμενο μείγμα.

Σάλτσα κόκκινων φρούτων

Ζεσταίνετε και μπιμάρετε όλα τα υλικά μαζί.

Μοντάρισμα
Σε ένα πιάτο της αρεσκείας σας τοποθετείτε τις μαρέγκες.
Στην συνέχεια την κρέμα και την σάλτσα κόκκινων φρούτων.
Γαρνίρετε κατά βούληση.

Pavlova