Soufflé au Chocolat
Soufflé au Chocolat
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Soufflé Arabesque | 1.000 g | Soufflé |
| Arabesque Dark 60% (λιωμένη) | 450 g | |
| Ηλιέλαιο | 350 g | |
| Νερό (χλιαρό) | 600 g | |
| Ζάχαρη | 100 g | Crumble |
| Μαργαρίνη Princess | 100 g | |
| Αλεύρι ζαχ/κης | 180 g |
Εκτέλεση
Soufflé
Προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από το Soufflé Arabesque και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα με το «φτερό» για 1 λεπτό. Η διαδικασία μπορεί να
πραγματοποιηθεί και με το χέρι.
Προσθέστε το Soufflé Arabesque και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα για 3-4 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σερβίρετε σε φόρμες των 120-140 gr.
Φουρνίστε στους ±185°C για 9-10 λεπτά (αερόθερμος φούρνος) ή στους ±210°C για 9-10 λεπτά (φούρνος με ταμπάνι).
Crumble
Βάζετε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη.
Ψήνετε σε μια λαμαρίνα για 15-17 λεπτά στους 170 °C.
Διακοσμήστε κατά βούληση!
