Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Κορμός με καρύδι και πορτοκάλι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Karidi Primo 1.200 g υλικά cake
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 450 g υλικά cake
Νερό 400 g υλικά cake
Minuta Ivoire 500 g υλικά κρέμας
Casa Cream UHT 35% 700 g υλικά κρέμας
Γάλα πλήρες 800 g υλικά κρέμας
Νερό 400 g υλικά κρέμας
Black Line Κύβοι πορτοκάλι 150 g υλικά κρέμας

Εκτέλεση

Κέικ

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά.

Σερβίρετε τη ζύμη σε φύλλο σιλικόνης σε στρώση πάχους 4-5 mm.

Φουρνίστε στους 170°C για 8-10 λεπτά.

Κρέμα

Προσθέστε τη Minuta Ivoire, το γάλα και το νερό στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το σύρμα για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

Προσθέστε σταδιακά την Casa Cream και συνεχίστε την ανάμιξη για περίπου 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει αφράτη κρέμα.

Προσθέστε τους κύβους πορτοκαλιού και ανακατέψτε με σπάτουλα.

Σύνθεση

Τοποθετήστε την κρέμα σε μεταλλική φόρμα κορμού.

Προσθέστε ένα ψημένο φύλλο Karidi Primo.

Προσθέστε μια στρώση κρέμα.

Κλείστε τον κορμό με ένα ψημένο φύλλο Karidi Primo.

Τοποθετήστε τον κορμό στην κατάψυξη.

Αφού παγώσει καλά, ξεφορμάρετε.

Επικαλύψτε με King Silky Orange.

Κορμός καρύδι-πορτοκάλι