Ζαχαροπλαστική
Κορμός με σοκολάτα γάλακτος και κρέμα πορτοκαλιού

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Panettone Cake 1.000 g υλικά cake
Αυγά (θερμοκρασία δωματίου) 250 g υλικά cake
Λάδι 250 g υλικά cake
Νερό 250 g υλικά cake
Minuta Ivoire 500 g υλικά λευκής κρέμας
Casa Cream UHT 35% 700 g υλικά λευκής κρέμας
Γάλα πλήρες 800 g υλικά λευκής κρέμας
Νερό 400 g υλικά λευκής κρέμας

Εκτέλεση

    Κέικ

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά.

    Σερβίρετε τη ζύμη σε φύλλο σιλικόνης σε στρώση πάχους 4-5 mm.

    Φουρνίστε στους 170°C για 8-10 λεπτά.

    Λευκή κρέμα

    Προσθέστε τη Minuta Ivoire, το γάλα και το νερό στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το σύρμα για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

    Προσθέστε σταδιακά την Casa Cream και συνεχίστε την ανάμιξη για περίπου 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει αφράτη κρέμα.

    Κρέμα πορτοκάλι
    Σε 800 g λευκής κρέμας προσθέστε 80 g Pasta Arancio Piu.

    Ανακατέψτε με σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

    Κρέμα σοκολάτας
    Σε 800 g λευκής κρέμας προσθέστε 150 g Arabesque Milk 34%.

    Ανακατέψτε με σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

    Σύνθεση

    Τοποθετήστε τη λευκή κρέμα σε μεταλλική φόρμα κορμού και προσθέστε ένα ψημένο φύλλο Panettone Cake.

    Με σακούλα ζαχαροπλαστικής προσθέστε μια στρώση κρέμα σοκολάτα γάλακτος και μια στρώση κρέμα πορτοκάλι.

    Κλείστε τον κορμό με ένα ψημένο φύλλο Panettone Cake και τοποθετήστε στην κατάψυξη.

    Αφού παγώσει καλά, ξεφορμάρετε.

    Επικαλύψτε με King Silky Orange.

Κορμός με σοκολάτα γάλακτος και κρέμα πορτοκαλιού