Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Κορμός Red Velvet με κρέμα φιστίκι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Velvet Cake 1.000 g υλικά cake
Αυγά (θερμοκρασία δωματίου) 350 g υλικά cake
Λάδι 350 g υλικά cake
Νερό 225 g υλικά cake
Minuta Ivoire 500 g υλικά κρέμας
Casa Cream UHT 35% 700 g υλικά κρέμας
Γάλα πλήρες 800 g υλικά κρέμας
Νερό 400 g υλικά κρέμας
Pasta Pistachio Puro 200 g υλικά κρέμας

Εκτέλεση

Κέικ
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε φύλλο σιλικόνης σε στρώση πάχους 4-5 mm.
Φουρνίστε στους 170 C για 8 λεπτά.
Κρέμα
Προσθέστε τη Minuta Ivoire, το γάλα και το νερό στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το σύρμα για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Προσθέστε σταδιακά την Casa Cream και συνεχίστε την ανάμιξη για περίπου 3 4 λεπτά μέχρι να γίνει αφράτη κρέμα.
Προσθέστε την Pasta Pistachio Puro και ανακατέψτε με σπάτουλα.
Σύνθεση
Αφού κρυώσει το ψημένο φύλλο, απλώστε την κρέμα φιστικιού χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα και ρολάρετε ώστε να δημιουργηθεί ο κορμός.
Τοποθετήστε τον κορμό στο ψυγείο για να κρυώσει.
Επικαλύψτε με King Silky Pistachio.

Κορμός Red Velvet με κρέμα φιστίκι