Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Τάρτα σοκολάτας

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Tart Noir 1.000 g υλικά τάρτας
Βούτυρο 82% 400 g υλικά τάρτας
Αυγά 50 g υλικά τάρτας
Mousse Du Chef 1.000 g υλικά γέμισης
Γάλα 1.800 g υλικά γέμισης
Arabesque Milk 34% 400 g υλικά γέμισης
King Silky Pistachio προτεινόμενη επικάλυψη
King Silky Strawberry προτεινόμενη επικάλυψη
King Silky Amarena προτεινόμενη επικάλυψη
King Silky Toffee προτεινόμενη επικάλυψη

Εκτέλεση

Τάρτα

Προσθέστε στον κάδο του μίξερ το Tart Noir, τα αυγά και το βούτυρο και αναμίξτε με το φτερό για 3-4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

Φουρνίστε στους 200-210°C για 7-8 λεπτά.

Γέμιση

Ζεστάνετε το γάλα στη φωτιά στους 60°-65 °C.

Προσθέστε το Mousse Du Chef και ανακατέψτε με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Αφού το κατεβάσετε από τη φωτιά προσθέστε την Arabesque Milk 34% και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Σύνθεση

Περιχύστε τη γέμιση στην τάρτα.

Τοποθετήστε στη συντήρηση για 40 λεπτά περίπου ώστε να παγώσει.

Επικαλύψτε με King Silky της επιλογής σας.

Τάρτα σοκολάτας