Τάρτα σοκολάτας
Τάρτα σοκολάτας
Πλούσια γεύση, λαμπερή εμφάνιση!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Tart Noir | 1.000 g | υλικά τάρτας |
Βούτυρο 82% | 400 g | υλικά τάρτας |
Αυγά | 50 g | υλικά τάρτας |
Mousse Du Chef | 1.000 g | υλικά γέμισης |
Γάλα | 1.800 g | υλικά γέμισης |
Arabesque Milk 34% | 400 g | υλικά γέμισης |
King Silky Pistachio | προτεινόμενη επικάλυψη | |
King Silky Strawberry | προτεινόμενη επικάλυψη | |
King Silky Amarena | προτεινόμενη επικάλυψη | |
King Silky Toffee | προτεινόμενη επικάλυψη |
Εκτέλεση
Τάρτα
Προσθέστε στον κάδο του μίξερ το Tart Noir, τα αυγά και το βούτυρο και αναμίξτε με το φτερό για 3-4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Φουρνίστε στους 200-210°C για 7-8 λεπτά.
Γέμιση
Ζεστάνετε το γάλα στη φωτιά στους 60°-65 °C.
Προσθέστε το Mousse Du Chef και ανακατέψτε με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Αφού το κατεβάσετε από τη φωτιά προσθέστε την Arabesque Milk 34% και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Σύνθεση
Περιχύστε τη γέμιση στην τάρτα.
Τοποθετήστε στη συντήρηση για 40 λεπτά περίπου ώστε να παγώσει.
Επικαλύψτε με King Silky της επιλογής σας.