Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Τούρτα με κρέμα και κόκκινο κεράσι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
American Brownie 1.000 g υλικά cake
Μαργαρίνη Princess 180 g υλικά cake
Αυγά 240 g υλικά cake
Νερό 150 g υλικά cake
Chocolate Drops 100 g υλικά cake
Minuta Ivoire 250 g υλικά κρέμας
Casa Cream UHT 35% 350 g υλικά κρέμας
Γάλα πλήρες 400 g υλικά κρέμας
Νερό 200 g υλικά κρέμας
Fruitful Red Cherry 300 g υλικά κρέμας

Εκτέλεση

Κέικ

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 3-4 λεπτά.

Σερβίρετε τη ζύμη σε φύλλο σιλικόνης σε στρώση πάχους 4-5 mm.

Προσθέστε από πάνω τα Chocolate Drops.

Φουρνίστε στους 170-180°C για 8-10 λεπτά.

Κρέμα

Προσθέστε τη Minuta Ivoire, το γάλα και το νερό στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το σύρμα για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

Προσθέστε σταδιακά την Casa Cream και συνεχίστε την ανάμιξη για περίπου 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει αφράτη κρέμα.

Προσθέστε το Fruitful Red Cherry και ανακατέψτε με σπάτουλα.

Σύνθεση

Τοποθετήστε την κρέμα σε μια μεταλλική φόρμα κορμού.

Προσθέστε ένα ψημένο φύλλο American Brownies.

Προσθέστε μια στρώση κρέμα.

Κλείστε τον κορμό με ένα ψημένο φύλλο American Brownies.

Τοποθετήστε τον κορμό στην κατάψυξη.

Αφού παγώσει καλά, ξεφορμάρετε.

Επικαλύψτε τον κορμό με King Silky Amarena.

Τούρτα με κρέμα και κόκκινο κεράσι