Ζαχαροπλαστική
Biscotto

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Chocolatier Choco Bisc 1.000 gr υλικά βάσης
Scaldis Dark 150 gr υλικά βάσης
Biscotto Noir Orfeo 100 gr υλικά βάσης
Minuta Cream 400 gr υλικά κρέμας
Νερό 1.000 gr υλικά κρέμας
Roma top 300 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream 35% 300 gr υλικά αφρατέματος
Biscotto (πάστα) 160 gr υλικά αφρατέματος
Roi Chocolat 2.000 gr υλικά παντεσπανιού
Αυγά 1.280 gr υλικά παντεσπανιού
Νερό 220 gr υλικά παντεσπανιού
Masca Μπισκότο 1.000 gr υλικά επικάλυψης
Νερό 100 gr υλικά επικάλυψης
Scaldis White extra υλικά
Décor Icing White extra υλικά

Εκτέλεση

    Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Σερβίρετε σε τσέρκια γεμίζοντας τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση και φουρνίστε στους 175 -180°C , για 35-40 λεπτά.
    Για τη βάση: Λιώστε την Scaldis Dark και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά  μέχρι να ενσωματωθούν. Απλώστε σε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και παγώστε.
    Κόψτε τη βάση και το παντεσπάνι με ένα κουπάτ.

    Προσθέστε την αφρατεμένη κρέμα στις φόρμες και κλείστε με τη βάση το παντεσπάνι.

    Βάλτε τις φόρμες στην κατάψυξη.

    Ξεφορμάρετε και επικαλύψτε το γλυκό με Masca Μπισκότο (αραιωμένη με νερό).

    Διακοσμήστε με Scaldis White και Décor Icing White.

Biscotto

Products in this recipe

Masca

Επικαλυπτικό ζαχαροπλαστικής κορυφαίας ποιότητας.