Ζαχαροπλαστική

Εργολάβοι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Maro I 1.000 g
Ασπράδια αυγού 160-200 g

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε τα υλικά στο μίξερ και χρησιμοποιώντας το φτερό ζυμώστε στην αργή ταχύτητα μέχρι να γίνει ομοιογενής η ζύμη. Εάν προκύψει πιο μαλακή ή πιο σφικτή ζύμη από το επιθυμητό, προσθέστε Maro Ι ή ασπράδια αντίστοιχα και συνεχίστε για λίγο το ζύμωμα μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως τα επιπλέον υλικά στο μίγμα.

    Στη συνέχεια κόψτε τη ζύμη με τη σακούλα ζαχαροπλαστικής και στρογγυλό «κορνέ», σε επιθυμητού μεγέθους και σχήματος κομμάτια, πάνω σε χαρτί ψησίματος.

    Ρίξτε πάνω τους αμύγδαλα σε φέτες (φιλέ) για διακόσμηση.

    Φουρνίστε στους 150-1700°C για 25-30 λεπτά, με ανοιχτό τάπερ.

Περισσότερες Πληροφορίες

Η ποσότητα των ασπραδιών που πρέπει να προστεθούν, θα καθοριστεί από το πόσο μαλακή ή σφιχτή ζύμη είναι επιθυμητό να παρασκευαστεί.

Για να ξεκολλήσουν εύκολα τα προϊόντα από το χαρτί, αφού κρυώσουν, μουσκέψτε την κάτω επιφάνεια του χαρτιού με ένα σφουγγάρι και περιμένετε λίγο.

Για να ολοκληρώσετε τους εργολάβους ενώστε ανά 2 τα ψημένα τεμάχια χρησιμοποιώντας μαρμελάδα της αρεσκείας σας ή βουτυρόκρεμα.

Εργολάβοι