Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Κιγιές

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Bianca GR 2.000 g
Νερό (καυτό 70°C) 3.000 g
Ζάχαρη 3.000-4.000 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ.

Προσθέστε τη Bianca GR και τη ζάχαρη και χτυπήστε με το «σύρμα» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και για 7-8 λεπτά στη γρήγορη.
Ο κιγιές που θα προκύψει στο τέλος του χτυπήματος είναι έτοιμος για άμεση αξιοποίηση.

Πληροφορίες Προϊόντος

Ο κιγιές μπορεί να ξαναχτυπηθεί για να «φρεσκαριστεί» ακόμα και μετά από μέρες.
Για καλύτερη διατήρηση τοποθετήστε τον κιγιέ στο ψυγείο.

Κιγιές