Ζαχαροπλαστική
Επικάλυψη

Εκτέλεση

    Για επικάλυψη σε cake, cupcakes, muffin, cake on a stick, τσουρέκι: λιώνουμε τα Dip στους 40°C και επικαλύπτουμε ως έχει.

    Για επικάλυψη σε τούρτα και πάστα: λιώνουμε τα Dip στους 40°C και προσθέτουμε 100-200 g ηλιέλαιο.

    Για επικάλυψη σε τούρτα παγωτό και παγωτίνια: λιώνουμε τα Dip στους 40°C και επικαλύπτουμε ως έχει.

    Για την παρασκευή βουτυρόκρεμας: αφρατεύουμε 200 g Dip στο μίξερ και προσθέτουμε 100 g Μαργαρίνη Princess ή βούτυρο.

Επικάλυψη