![Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/zacharoplastiki/@@images/image-1280-0df84cf568d179daa37212bd5b18b253.png)
![Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/zacharoplastiki/@@images/image-768-d3b70e3803d2ce82fdd4fe9794ecedda.png)
Επικάλυψη
Επικάλυψη
Παρατείνει τη φρεσκάδα των τελικών προϊόντων.
Εκτέλεση
Για επικάλυψη σε cake, cupcakes, muffin, cake on a stick, τσουρέκι: λιώνουμε τα Dip στους 40°C και επικαλύπτουμε ως έχει.
Για επικάλυψη σε τούρτα και πάστα: λιώνουμε τα Dip στους 40°C και προσθέτουμε 100-200 g ηλιέλαιο.
Για επικάλυψη σε τούρτα παγωτό και παγωτίνια: λιώνουμε τα Dip στους 40°C και επικαλύπτουμε ως έχει.
Για την παρασκευή βουτυρόκρεμας: αφρατεύουμε 200 g Dip στο μίξερ και προσθέτουμε 100 g Μαργαρίνη Princess ή βούτυρο.
![Επικάλυψη](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/zacharoplastiki/glaso-kigies-mpezedes/dip-white-choco-caramel/epikalypsi/@@images/image-400-8e1b3937d2ce05a60590c390f07be5f3.png)