![Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/zacharoplastiki/@@images/image-1280-0df84cf568d179daa37212bd5b18b253.png)
![Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/zacharoplastiki/@@images/image-768-d3b70e3803d2ce82fdd4fe9794ecedda.png)
Μacaron με φρούτα του δάσους
Μacaron με φρούτα του δάσους
Macaron Mix
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Macaron mix | 1.000 gr | Υλικά για macaron |
Νερό βρύσης | 180 gr | Υλικά για macaron |
Casa cream 35% | 600 gr | Υλικά Ganache Γέμισης |
Arabesque White 30% | 1.000 gr | Υλικά Ganache Γέμισης |
Frutti di bosco Piu (πάστα) | 150 gr | Υλικά Ganache Γέμισης |
Décor Icing White | Extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε στο μίξερ τα υλικά για το macaron και χτυπήστε για 5 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα με το φτερό.
Κόψτε με ένα στρογγυλό κορνέ και ψήστε στους 145°C για 14-15 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος.
Ζεστάνετε την Casa Cream 35% και αφού αποσύρετε ρίξτε τη λιωμένη Arabesque White 30% και το Frutti di bosco Piu και ομογενοποιήστε με τη βοήθεια μιας μαρίζ.
Αφού κρυώσει το ganache, με ένα επιθυμητό κορνέ κολλήστε τα macarons και διακοσμήστε με Décor Icing White.
![Μacaron με φρούτα του δάσους](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/zacharoplastiki/glaso-kigies-mpezedes/macaron-mix/macaron-me-froyta-toy-dasoys/@@images/image-400-8e1b3937d2ce05a60590c390f07be5f3.png)
Προϊόντα
Macaron Mix
Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή αυθεντικών γαλλικών macaron, με εξαιρετική γεύση και υπέροχη υφή.