Ζαχαροπλαστική
Μacaron με φρούτα του δάσους

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Macaron mix 1.000 gr Υλικά για macaron
Νερό βρύσης 180 gr Υλικά για macaron
Casa cream 35% 600 gr Υλικά Ganache Γέμισης
Arabesque White 30% 1.000 gr Υλικά Ganache Γέμισης
Frutti di bosco Piu (πάστα) 150 gr Υλικά Ganache Γέμισης
Décor Icing White Extra υλικά

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε στο μίξερ τα υλικά για το macaron και χτυπήστε για 5 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα με το φτερό.

    Κόψτε με ένα στρογγυλό κορνέ και ψήστε στους 145°C για 14-15 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος.

    Ζεστάνετε την Casa Cream 35% και αφού αποσύρετε ρίξτε τη λιωμένη Arabesque White 30% και το Frutti di bosco Piu και ομογενοποιήστε  με τη βοήθεια μιας μαρίζ.

    Αφού κρυώσει το ganache, με ένα επιθυμητό κορνέ κολλήστε τα macarons και διακοσμήστε με Décor Icing White.