Ζαχαροπλαστική
Cheesecake Σοκολάτα Μπισκότο

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Cheese Cream Phill 500 gr υλικά κρέμας
Γάλα πλήρες 1.450 gr υλικά κρέμας
Brunella (πάστα) 200 gr υλικά κρέμας
Chocolatier Choco Bisc 500 gr υλικά βάσης
ChocoBiscPatisserie 500g υλικά βάσης
Biscotto 200 gr υλικά βάσης
Chocolatier Choco Bisc υλικά επικάλυψης
Arabesque Dark 60% 300 gr Extra Υλικά
Ζάχαρη άχνη Extra Υλικά
Chocolatier Delicecover Dark Extra Υλικά

Εκτέλεση

    Ανακατέψτε τα υλικά της βάσης σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν και τοποθετήστε μία στρώση βάσης μπισκότου σε τσέρκι, πιέζοντας ομοιόμορφα.

    Αναμίξτε το Cheese Cream Phill με το γάλα για 5 – 6 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα. Προσθέστε στο τέλος με μία σπάτουλα την Brunella και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μαζί.

    Τοποθετήστε στο τσέρκι μία στρώση κρέμας σοκολάτας και τοποθετήστε στο ψυγείο για να κρυώσει καλά.

    Επικαλύψτε με Chocolatier Choco Bisc. 

Cheesecake Σοκολάτα Μπισκότο