![Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/zacharoplastiki/@@images/image-1280-0df84cf568d179daa37212bd5b18b253.png)
![Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/zacharoplastiki/@@images/image-768-d3b70e3803d2ce82fdd4fe9794ecedda.png)
Wild Tart
Wild Tart
Say Cheese… Cake! - Cheese Cream Phill
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Biscotto | 1.000 gr | υλικά βάσης |
Βούτυρο 99% | 500 gr | υλικά βάσης |
Ζάχαρη κρυσταλλική | 50 gr | υλικά βάσης |
Cheese Cream Phill | 500 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα πλήρες | 700 gr | υλικά κρέμας |
Αυγά | 220 gr | υλικά κρέμας |
Γιαούρτι πλήρες στραγγισμένο (10% λιπαρά) | 550 – 600 gr | υλικά κρέμας |
Fruitful Pineapple ή Dark Cherry | 400 gr | extra υλικά |
Εκτέλεση
Προσθέστε το τριμμένο μπισκότο, το βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου) και τη ζάχαρη και ανακατέψτε με μία σπάτουλα μέχρι να γίνει ομοιόμορφη η ζύμη. Καλύψτε τη βάση και τα τοιχώματα με βάση μπισκότου πάχους 2 – 3 χιλιοστών (περίπου 450-500 gr).
Αναμίξτε το Cheese Cream Phill με το γάλα και τα αυγά για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, με το «σύρμα». Προσθέστε στο τέλος το γιαούρτι και συνεχίστε την ανάμιξη για 2 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Απλώστε πάνω στη ζύμη στρώση έτοιμης γέμισης Cheese Cream Phill πάχους 3-4 πόντων (περίπου 350 gr).
Φουρνίστε στους 165 – 170°C για 35 – 40 λεπτά.
Αφού ξεφουρνίσετε και το προϊόν κρυώσει, καλύψτε την επιφάνεια με Fruitful της επιλογής σας.
![Wild Tart](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/zacharoplastiki/kremes-zacharoplastikis/kryes-kremes-zacharoplastikis/cheese-cream-phill/wild-tart/@@images/image-400-8e1b3937d2ce05a60590c390f07be5f3.png)
Προϊόντα
Cheese Cream Phill
Μίγμα για την παρασκευή κρύας και φουρνιστής εφαρμογής αυθεντικού cheese cake.