 
             
          Wild Tart
Wild Tart
Say Cheese… Cake! - Cheese Cream Phill
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν | 
|---|---|---|
| Biscotto | 1.000 gr | υλικά βάσης | 
| Βούτυρο 99% | 500 gr | υλικά βάσης | 
| Ζάχαρη κρυσταλλική | 50 gr | υλικά βάσης | 
| Cheese Cream Phill | 500 gr | υλικά κρέμας | 
| Γάλα πλήρες | 700 gr | υλικά κρέμας | 
| Αυγά | 220 gr | υλικά κρέμας | 
| Γιαούρτι πλήρες στραγγισμένο (10% λιπαρά) | 550 – 600 gr | υλικά κρέμας | 
| Fruitful Pineapple ή Dark Cherry | 400 gr | extra υλικά | 
Εκτέλεση
Προσθέστε το τριμμένο μπισκότο, το βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου) και τη ζάχαρη και ανακατέψτε με μία σπάτουλα μέχρι να γίνει ομοιόμορφη η ζύμη. Καλύψτε τη βάση και τα τοιχώματα με βάση μπισκότου πάχους 2 – 3 χιλιοστών (περίπου 450-500 gr).
Αναμίξτε το Cheese Cream Phill με το γάλα και τα αυγά για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, με το «σύρμα». Προσθέστε στο τέλος το γιαούρτι και συνεχίστε την ανάμιξη για 2 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Απλώστε πάνω στη ζύμη στρώση έτοιμης γέμισης Cheese Cream Phill πάχους 3-4 πόντων (περίπου 350 gr).
Φουρνίστε στους 165 – 170°C για 35 – 40 λεπτά.
Αφού ξεφουρνίσετε και το προϊόν κρυώσει, καλύψτε την επιφάνεια με Fruitful της επιλογής σας.
 
                Προϊόντα
Cheese Cream Phill
Μίγμα για την παρασκευή κρύας και φουρνιστής εφαρμογής αυθεντικού cheese cake.

