Ζαχαροπλαστική
Κρέμα Ζαχαροπλαστικής

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Crema GR 1.000 gr
Νερό (δροσερό) 2.500 gr

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε την Crema GR και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στην δυνατή ταχύτητα για 3- 4 λεπτά.

    Μετά το χτύπημα, προσθέστε προαιρετικά και κατά βούληση χτυπημένη σαντιγύ, έτοιμο κιγιέ, ποτά, κλπ, εξασφαλίζοντας καλή ανάμιξη, προκειμένου να ολοκληρώσετε την κρέμα ανάλογα με την επιθυμία σας.

    Η κρέμα μπορεί άφοβα να καταψυχθεί ή να ψηθεί.

Περισσότερες Πληροφορίες

Εάν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε την Crema GR για ψήσιμο, τότε δεν θα πρέπει να την αφρατέψετε.

Εάν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε την Crema GR σε εφαρμογές που περιλαμβάνουν κατάψυξη ή ψήσιμο, θα πρέπει να μεσολαβήσουν 30 λεπτά από την στιγμή της αρχικής προετοιμασίας μέχρι την κατάψυξη / το ψήσιμο.

Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε κρέμα γάλακτος (μέχρι 2 κιλά, κατά βούληση), έτσι ώστε στο τέλος της ανάμιξης να προκύψει αφρατεμένη πολύ πλούσια κρέμα.

Εάν θελήσετε μπορείτε να αντικαταστήσετε 1 μέρος νερού με 2 κρέμα γάλακτος ή φυτική. Δηλαδή αφαιρώντας μισό κιλό νερό, μπορείτε να προσθέσετε 1 κιλό κρέμας γάλακτος (αχτύπητης) στο μίξερ.