Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Black Forest

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Roi Blanc 2.000 gr υλικά παντεσπάνι
Αυγά 1.250 gr υλικά παντεσπάνι
Νερό 240 gr υλικά παντεσπάνι
Minuta Cream 400 gr υλικά κρέμας
Νερό 1.000 gr υλικά κρέμας
Roma Top 200 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream UHT 200 gr υλικά αφρατέματος
Minuta Choco 400 gr υλικά κρέμας (σοκολάτα)
Νερό 500 gr υλικά κρέμας (σοκολάτα)
Γάλα 500 gr υλικά κρέμας (σοκολάτα)
Ζάχαρη 140 gr υλικά κρέμας (σοκολάτα)
Roma Top 200 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream UHT 200 gr υλικά αφρατέματος
Masca Αμαρένα 1.000 gr υλικά επικάλυψης
Νερό 100 gr υλικά επικάλυψης
Arabesque Dark extra υλικά
Black Line Αμαρένα Στεγνή extra υλικά
Scaldis Dark extra υλικά
Mont Blanc extra υλικά

Εκτέλεση

Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Φουρνίστε στους 185 – 190 °C για περίπου 50 – 60 λεπτά (σε λαμαρίνες).Ετοιμάστε τις κρέμες αφρατεύοντας τες.

Κόψτε το παντεσπάνι με ένα κουπάτ.

Προσθέστε την κρέμα μέχρι τη μέση, τοποθετήστε ένα κομμάτι παντεσπάνι και συνεχίστε με την κρέμα σοκολάτα μέχρι να γεμίσει η φόρμα.

Κλείστε στο τέλος με το παντεσπάνι.

Βάλτε τις φόρμες στην κατάψυξη.

Ξεφορμάρετε και επικαλύψτε με Masca Αμαρένα (αραιωμένη με νερό) .

Διακοσμήστε με Arabesque Dark, Scaldis Dark, Black Line Αμαρένα Στεγνή και τη Mont Blanc.

Black Forest

Προϊόντα

Minuta Choco

Κρύα κρέμα πατισερί με γεύση σοκολάτας.