Ζαχαροπλαστική
Τάρτα σοκολάτας

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Tart Noir 1.000 gr υλικά τάρτας
Μαργαρίνη Princess 430 gr υλικά τάρτας
Αυγά 50 gr υλικά τάρτας
Minuta Choco 400 gr υλικά κρέμας
Νερό 500 gr υλικά κρέμας
Γάλα 500 gr υλικά κρέμας
Ζάχαρη 140 gr υλικά κρέμας
Roma Top 200 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream UHT 200 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream UHT 990 gr υλικά miroir cocoa arabesque
Νερό 500 gr υλικά miroir cocoa arabesque
Ζάχαρη 1.440 gr υλικά miroir cocoa arabesque
Φύλλα ζελατίνας 20 τμχ. υλικά miroir cocoa arabesque
Arabesque cocoa 480 gr υλικά miroir cocoa arabesque
Scaldis Milk extra υλικά

Πληροφορίες Προϊόντος

Για την τάρτα βάλτε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το φτερό για 1-2 λεπτά στην αργή ταχύτητα. Ψήστε στους 190-200°C για 9-10 λεπτά κ αφήστε να κρυώσει.

Ετοιμάστε την αφρατεμένη κρέμα και γεμίστε την τάρτα.

Για το Miroir βάλτε το νερό και τη ζάχαρη και αφού βράσει το σιρόπι ρίξτε την Casa Cream 35% και αφήστε το να πάρει μια βράση ανακατεύοντας πολύ καλά. Όταν φτάσει τους 100°C σβήστε τη φωτιά και ρίξτε τις μαλακωμένες ζελατίνες. Ανακατέψτε και προσθέστε το Arabesque Cocoa. Μπιμάρετε χωρίς να πάρει αέρα, σουρώστε και αποθηκεύστε με μεμβράνη που εφάπτεται στο ψυγείο. Περιμένετε να φτάσει τους 26°C - 30°C.

Προσθέστε το Miroir μέχρι το χείλος της τάρτας και διακοσμήστε κατά βούληση με Scaldis Milk.

Τάρτα σοκολάτας

Products in this recipe

Minuta Choco

Κρύα κρέμα πατισερί με γεύση σοκολάτας.