Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Τούρτα Choco Blueberry

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
American Brownie 1.000 gr υλικά brownie
Μαργαρίνη Princess 150 gr υλικά brownie
Αυγά 240 gr υλικά brownie
Νερό 150 gr υλικά brownie
Minuta Choco 400 gr υλικά κρέμας
Νερό 500 gr υλικά κρέμας
Γάλα 500 gr υλικά κρέμας
Ζάχαρη 140 gr υλικά κρέμας
Casa Cream UHT 200 gr υλικά αφρατέματος
Roma Top 200 gr υλικά αφρατέματος
Fruitful Blueberry 1.000 gr υλικά για Coolis Blueberry
Φύλλα ζελατίνης 4 τμχ. υλικά για Coolis Blueberry
Ιμβερτοζάχαρο 350 gr υλικά glasage
Paletta Cold Gel Neutral 200 gr υλικά glasage
Φύλλα ζελατίνης 4 τμχ. υλικά glasage
Arabesque White 330 gr υλικά glasage
Casa Cream UHT 160 gr υλικά glasage
Μωβ χρώμα ζαχαροπλαστικής
Scaldis White extra υλικά

Εκτέλεση

Τοποθετήστε την αφρατεμένη κρέμα με Minuta Choco σε φόρμα σιλικόνης. Τοποθετήστε μια λεπτή στρώση coolis blueberry και μια λεπτή στρώση brownies και βάλτε να παγώσει. Έπειτα τοποθετήστε την κρέμα Minuta Choco, κλείστε με brownie και τοποθετήστε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά. Ξεφορμάρετε και επικαλύψτε. Γαρνίρετε κατά βούληση με Scaldis White.

Για το coolis blueberry

Σε φούρνο μικροκυμάτων ζεσταίνετε το Fruitful Blueberry. Λιώστε τα ενυδατωμένα φύλλα ζελατίνης σε φούρνο μικροκυμάτων και μπιμάρετε όλο το μίγμα. Τοποθετήστε στην επιθυμητή φόρμα και αφήστε να παγώσει καλά.

Για το brownie

Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το brownie στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το

«φτερό» για 2-3 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε χαμηλά ταψάκια της επιλογής σας, λαδωμένα με

Carlex (ή στρωμένα με γεμίζοντάς τα μέχρι ύψος 1,5 2 εκατοστών ενδεικτικά 900 gr ζύμης σε ταψάκι 20x30 εκατοστά). Φουρνίστε στους 170-180°C για 20-30 λεπτά περίπου (ανάλογα με τον τύπο του φούρνου), φροντίζοντας το τελικό προϊόν να έχει διατηρήσει την υγρασία του.

Για το glasage

Σε φούρνο μικροκυμάτων λιώστε τη σοκολάτα. Ζεστάνετε την Casa Cream και ρίξτε τα ενυδατωμένα φύλλα ζελατίνης. Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε δοσομετρητή και μπιμάρετε. Κλείστε εφαρμοστά με μεμβράνη και χρησιμοποιήστε το glasage στους 26-28 βαθμούς.

Τούρτα Choco Blueberry

Προϊόντα

Minuta Choco

Κρύα κρέμα πατισερί με γεύση σοκολάτας.