Ζαχαροπλαστική
Κρύα Κρέμα Πατισερί

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Minuta Ivoire 1.000 gr υλικά κρέμας
Νερό 2.500 gr υλικά κρέμας
Roma Top 500 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream UHT 500 gr υλικά αφρατέματος

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.

    Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Περισσότερες Πληροφορίες

Παρατηρήσεις

Εάν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε την Minuta Ivoire για ψήσιμο, τότε δε θα πρέπει να γίνουν προσθήκες που προκαλούν αφράτεμα.

Κρύα Κρέμα Πατισερί