Ζαχαροπλαστική
Tiramisu

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Genoise Chocolat 2.250 gr υλικά παντεσπάνι
Αυγά 1.500 gr υλικά παντεσπάνι
Νερό 400 - 500 gr υλικά παντεσπάνι
Minuta Ivoire 500 gr υλικά κρέμας
Νερό 800 gr υλικά κρέμας
Γάλα 400 gr υλικά κρέμας
Roma Top 300 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream UHT 300 gr υλικά αφρατέματος
Tiramisu (πάστα) 140 gr υλικά αφρατέματος
Arabesque Cocoa extra υλικά
Scaldis White extra υλικά
Scaldis Dark extra υλικά

Εκτέλεση

    Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, αρχικά για λίγο στην αργή ταχύτητα και μετά για 5-10 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Φουρνίστε στους 175-180°C για 45 λεπτά περίπου και αφήστε το να κρυώσει.

    Ετοιμάστε την κρέμα αφρατεύοντας την.

    Λιώστε την Scaldis Dark, φτιάξτε καλούπια σε σχήμα που επιθυμείτε και αφήστε τα να παγώσουν.

    Γεμίστε με κρέμα μέχρι την μέση και τοποθετήστε ένα κομμάτι παντεσπάνι στο κέντρο. Γεμίστε με κρέμα και ισιώστε την επιφάνεια.

    Κοσκινίστε Arabesque Cocoa στην επιφάνεια και διακοσμήστε με Scaldis White.

Tiramisu