Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Zero Profiterole

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Γάλα 3.5% 1.000 g Σάλτσα προφιτερόλ
Minuta Zero 200 g
Choco Drops Zero 300 g
Βούτυρο 70 g
Minuta Zero 400 g Κρέμα
Νερό 1000 g
Casa Cream 35% 400 g
Βασική συνταγή Pâte à choux (χωρίς το ποσοστό ζάχαρης) extra

Εκτέλεση

Σάλτσα προφιτερόλ
Βάζετε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε εώς 80 °C, προσθέτετε τη Minuta Zero και αναδεύετε εώς ότου βράσει. Κατεβάζετε από τη φωτιά την κρέμα και προσθέτετε τη σοκολάτα και το βούτυρο.
Τα αφήνετε για 2 λεπτά και στο τέλος μπιμάρετε.
Φυλάσσετε στο ψυγείο εώς ότου φτάσει στους 4 °C και έπειτα σερβίρετε.

Κρέμα
Βάλτε το νερό με την Minuta Zero στο μίξερ και χτυπήστε το στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα για 3 λεπτά.
Αφρατέψτε ξεχωριστά την Casa Cream 35%.
Τελος ομογενοποιείτε.

Zero Profiterole