Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Mini Pistachio

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Vegan Cake Mix 500 g για τη βάση
Ηλιέλαιο 162 g για τη βάση
Νερό 212 g για τη βάση
Σπασμένο φιστίκι Αιγίνης κατά βούληση για τη βάση
Vegan Cream Patisserie 200 g για την κρέμα
Vegan Rosette 200 g για την κρέμα
Γάλα σόγιας 700 g για την κρέμα
Pasta Pistachio 80 g για την κρέμα
Arabesque Dark 60% 1000 g επικάλυψη
Ηλιέλαιο 300 g επικάλυψη
Σπασμένο φιστίκι Αιγίνης επικάλυψη
Λίγο αλάτι επικάλυψη

Εκτέλεση

Για τη βάση, χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά με το «φτερό» στη μεσαία ταχύ τητα για 4’.

Σερβίρετε τη ζύμη σε μια λαμαρίνα 60x40, πασπαλίζετε στην επιφάνεια το φυστίκι και ψήνετε στους 180°C για 10’-12’ με κλειστό ταμπέρ.

Για την κρέμα, αφρατεύετε τη Vegan Rosette. Χτυπάτε το γάλα και τη Vegan Cream Patisserie για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ.

Τέλος, προσθέτετε την Pasta Pistachio και ανακατεύε τε με μια μαρίζ. Αφού έχετε βάλει το κέικ και την κρέμα στην επιθυμητή φόρμα, παγώνετε και ξεφορμάρετε. Λιώνετε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο και τα βουτάτε μέσα. Γαρνίρετε με σπασμένο φυστίκι αιγίνης και αλάτι

Mini Pistachio

Προϊόντα

Rosette Vegan

Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.

Vegan Cream Patisserie

Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.