Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Τάρτα Banoffee

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Vegan Cake Mix 200 g για την τάρτα
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 180 g για την τάρτα
Μαργαρίνη Princess 150 g για την τάρτα
Ηλιέλαιο 25 g για την τάρτα
Νερό 25 g για την τάρτα
Νερό 550 g για την κρέμα
Vegan Cream Patisserie 200 g για την κρέμα
Vegan Rosette 200 g για την κρέμα
Pasta Bitter Caramel 50 g για την κρέμα
Vegan Cake Mix 500 g για το μπισκουί
Ηλιέλαιο 162 g για το μπισκουί
Νερό 212 g για το μπισκουί
Νερό 550 g για την κρέμα μπανάνας
Vegan Cream Patisserie 200 g για την κρέμα μπανάνας
Vegan Rosette 200 g για την κρέμα μπανάνας
Pasta Banana Piu 60 g για την κρέμα μπανάνας
Masca Caramel 500 g για την επικάλυψη
Νερό 50 g για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Για την τάρτα, χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά με το «φτερό» μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα. Ανοίγετε τη ζύμη στις επιθυμητές φόρμες τάρτας και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 15’.

Για το μπισκουί, χτυπάτε όλα τα υλικά στο μίξερ για 4’ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό. Σερβίρετε τη ζύμη σε μια λαμαρίνα 60x40 και ψήνετε στους 180°C για 10’-12’.


Για την πρώτη κρέμα, χτυπάτε τη Vegan Rosette ελαφριά σαν «γιαούρτι» Χτυπάτε το νερό και τη Vegan Cream Patisserie για 5’ στη γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ . Τέλος, προσθέτετε την Pasta Banana Piu και ανακατεύετε με μια μαρίζ. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία για τη δεύτερη κρέμα.
Για την επικάλυψη, θερμαίνετε τα δύο υλικά μαζί στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε bain marie.


Για το μοντάρισμα, αφού κρυώσουν οι τάρτες κόβετε το μπισκουί και το τοποθετείτε στη βάση. Γεμίζετε την τάρτα με την κρέμα 1.

Σε μια φόρμα σιλικόνης γεμίζετε με την κρέμα 2, κλείνετε με μπισκουί και καταψύχετε. Ξεφορμάρετε τη σιλικόνη,
ζεσταίνετε τη Masca και επικαλύπτετε. Τοποθετείτε πάνω στην τάρτα και γαρνίρετε κατά βούληση

Τάρτα Banoffee

Προϊόντα

Rosette Vegan

Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.

Vegan Cream Patisserie

Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.