Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Tartufo

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Vegan Cake Mix 800 g για τη βάση
Μαργαρίνη Princess 200 g για τη βάση
Αλεύρι ζαχ/κης 200 g για τη βάση
Κακάο 100 g για τη βάση
Λάδι 100 g για τη βάση
Νερό 140 g για τη βάση
Arabesque Dark 60% 400 g για τη βάση
Γλυκόζη 200 g για τη βάση
Νερό 1000 g για την κρέμα
Vegan Cream Patisserie 400 g για την κρέμα
Vegan Rosette 400 g για την κρέμα
Pasta Tartufo 160 g για την κρέμα
Arabesque Dark 60% 1000 g μαύρη επικάλυψη
Ηλιέλαιο 320 g μαύρη επικάλυψη
Crystalbrill White λευκή επικάλυψη

Εκτέλεση

Για τη βάση, τοποθετείτε στο μίξερ όλα τα υλικά , εκτός από την Arabesque 60% και τη γλυκόζη, και χτυπάτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 3’.
Προσθέτετε την Arabesque 60% και την γλυκόζη, αφού τα λιώσετε στον φούρνο
μικροκυμάτων, και συνεχίζετε να τα χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα.
Σερβίρετε σε λαμαρινακι με λαδόκολλα 30×40cm και ψήνετε για 20' στους 180°C.


Για την κρέμα, χτυπάτε τη Vegan Cream Patisserie με το νερό για 3’ στην γρήγορη ταχύτητα με το
σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ . Αφρατεύετε ξεχωριστά τη Vegan
Rosette. Τέλος ομογενοποιείτε και προσθέτετε την Pasta Tartufo.


Για τη μαύρη επικάλυψη, λιώνετε και τα δύο υλικά μαζί στον φούρνο μικροκυμάτων και βουτάτε τις
πάστες.
Φορμάρετε την Vegan Κρέμα και επικαλύπτετε με Crystalbrill White.

Tartufo

Προϊόντα

Rosette Vegan

Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.

Vegan Cream Patisserie

Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.