Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Ταρτάκι Red Forest

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Forest Fruit Cake 250 g για την τάρτα
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής (μαλακό) 250 g για την τάρτα
Αυγά 50 g για την τάρτα
Μαργαρίνη Princess 200 g για την τάρτα
Κρύο νερό 800 g για την κρέμα
Γάλα μακράς διαρκείας 400 g για την κρέμα
Minuta Ivoire 500 g για την κρέμα
Σαντιγύ 600 g για την κρέμα
Red Forest Fruit Cake 1000 g για το ένθετο
Αυγά 340 g για το ένθετο
Νερό 270-275 g για το ένθετο
Λάδι 300 g για το ένθετο
Masca Berries 500 g επικάλυψη
Νερό 50 g επικάλυψη
Fruitful Blueberry extra
Φρέσκα φρούτα του δάσους extra
Velvet Spray extra

Εκτέλεση

Τάρτα

Χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί στην μεσαία ταχύτητα με το φτερό μέχρι να
σχηματιστεί μια ομοιογενής ζύμη.
Ανοίγετε τη ζύμη στις φόρμες της τάρτας και ψήνετε για 15’ στους 170°C.

Κρέμα
Χτυπάτε τη σαντιγύ μέχρι να σφίξει.
Βάζετε στον κάδο του μίξερ τα τρία πρώτα υλικά και τα χτυπάτε στη
γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα για 5’.
Τέλος, ομογενοποιείτε το μείγμα με τη σαντιγύ.

Ένθετο

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το
φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά.
Φουρνίστε στους 165°C για 35-40 λεπτά.

Επικάλυψη

Στον φούρνο μικροκυμάτων ζεσταίνετε τα υλικά μαζί.

Μοντάρισμα

Αφού έχετε ψήσει τις τάρτες, τις γεμίζετε με το Fruitful Blueberry.
Σε μια μικρή ημισφαίρια φόρμα σιλικόνης βάζετε την κρέμα και καταψύχετε.
Ξεφορμάρετε και επικαλύπτετε με την Masca Berries.
Τοποθετείτε κατά βούληση πάνω στην τάρτα το ημισφαίριο, τις μαρέγκες,
τα macaron και τα φρέσκα φρούτα.

Ταρτάκι Red Forest

Προϊόντα

Red Forest Fruit Cake

Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή κέικ σπιτικής νοστιμιάς με κακάο και άρωμα φρούτων του δάσους.