Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Cookies

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Cookies Double Choco 650 g (βασική) , 650g (soft)
Αυγά (κρύα) 100 g (βασική) , 100 g (soft)
Βούτυρο 99% 170 g (βασική) , 170g (soft)
Chocolate drops 90 g (βασική) , 80g (soft)
Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής 100(soft)

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά, εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας, στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής και αναμίξτε τα με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 1 λεπτό στη μεσαία ταχύτητα.

Προσθέστε στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας και φροντίστε να αναμιχθούν ομοιόμορφα.

Τοποθετήστε σε λαμαρίνα πάνω σε αντικολλητκό χαρτί ψησίματος κομμάτια ζύμης βάρους 35-65 g.

Ψήστε στους 195-200 °C για 9-11 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος των cookies.

Cookies