
Cookies
Cookies
Με διπλή δόση σοκολάτας.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Cookies Double Choco | 650 g (βασική) , 650g (soft) |
Αυγά (κρύα) | 100 g (βασική) , 100 g (soft) |
Βούτυρο 99% | 170 g (βασική) , 170g (soft) |
Chocolate drops | 90 g (βασική) , 80g (soft) |
Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής | 100(soft) |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά, εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας, στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής και αναμίξτε τα με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 1 λεπτό στη μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας και φροντίστε να αναμιχθούν ομοιόμορφα.
Τοποθετήστε σε λαμαρίνα πάνω σε αντικολλητκό χαρτί ψησίματος κομμάτια ζύμης βάρους 35-65 g.
Ψήστε στους 195-200 °C για 9-11 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος των cookies.
