Ζαχαροπλαστική
Cookies

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Cookies Double Choco 650 g (βασική) , 500 g (soft)
Αυγά (κρύα) 100 g (βασική) , 100 g (soft)
Βούτυρο 99% 170 g (βασική) , 200 g (soft)
Chocolate drops 90 g (βασική) , 90 g (soft)
Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής 200 (soft)
Ιμβερτοζάχαρο λευκό 125 (soft)

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά, εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας, στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής και αναμίξτε τα με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 1 λεπτό στη μεσαία ταχύτητα.

    Προσθέστε στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας και φροντίστε να αναμιχθούν ομοιόμορφα.

    Τοποθετήστε σε λαμαρίνα πάνω σε αντικολλητκό χαρτί ψησίματος κομμάτια ζύμης βάρους 35-65 g.

    Ψήστε στους 195-200 °C για 9-11 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος των cookies.

Cookies