

Double Choco Cookies Sticks
Double Choco Cookies Sticks
Με διπλή δόση σοκολάτας.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Cookies Double Choco | 500 g |
Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής | 200 g |
Αυγά (κρύα) | 100 g |
Ιμβερτοζάχαρο λευκό | 125 g |
Βούτυρο 99% | 200 g |
Chocolate drops | 90 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά, εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας, στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 1 λεπτό στη μεσαία ταχύτητα.
Απλώστε τη ζύμη σε λαμαρίνα σε πάχος 1,5-2 εκ.
Ψήστε σε αερόθερμο φούρνο στους ±190°C για ±14 λεπτά, ή εναλλακτικά για φούρνο τύπου «στατικό ταμπάνι» στους ±205°C στο πάνω μέρος και στους ±170°C στο κάτω μέρος για ±14 λεπτά.
Αφού κρυώσει, κόψτε σε ανάλογο σχήμα (sticks).
Παγώστε τα cookie sticks στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και στη συνέχεια περάστε τα στη σοκολάτα.
Διακοσμήστε κατά βούληση.
