Ζαχαροπλαστική
Double Choco Cookies Sticks

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Cookies Double Choco 500 g
Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής 200 g
Αυγά (κρύα) 100 g
Ιμβερτοζάχαρο λευκό 125 g
Βούτυρο 99% 200 g
Chocolate drops 90 g

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά, εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας, στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 1 λεπτό στη μεσαία ταχύτητα.

    Απλώστε τη ζύμη σε λαμαρίνα σε πάχος 1,5-2 εκ.

    Ψήστε σε αερόθερμο φούρνο στους ±190°C για ±14 λεπτά, ή εναλλακτικά για φούρνο τύπου «στατικό ταμπάνι» στους ±205°C στο πάνω μέρος και στους ±170°C στο κάτω μέρος για ±14 λεπτά.

    Αφού κρυώσει, κόψτε σε ανάλογο σχήμα (sticks).

    Παγώστε τα cookie sticks στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και στη συνέχεια περάστε τα στη σοκολάτα.

    Διακοσμήστε κατά βούληση.

Double Choco Cookies Sticks