Τάρτα Λεμόνι
Τάρτα Λεμόνι
Ατομική τάρτα με κρέμα λεμόνι και μαρέγκα σε υπέροχη τραγανή βάση!
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Danish Cookies Mix | 1.000 g | υλικά τάρτας |
| Μαργαρίνη Princess | 430 g | υλικά τάρτας |
| Αυγά | 50 g | υλικά τάρτας |
| Roi Chocolat | 2.000 g | υλικά παντεσπανιού |
| Αυγά | 1.280 g | υλικά παντεσπανιού |
| Νερό | 220 g | υλικά παντεσπανιού |
| Bianca GR | 100 g | υλικά μαρέγκας |
| Ζάχαρη | 150 g | υλικά μαρέγκας |
| Νερό (80ºC) | 200 g | υλικά μαρέγκας |
| Νερό | 250 g | υλικά κρέμας (λεμόνι) |
| Minuta Ivoire | 100 g | υλικά κρέμας (λεμόνι) |
| Roma Top | 100 g | υλικά κρέμας (λεμόνι) |
| Fruitful Lemon | 80 g | υλικά κρέμας (λεμόνι) |
| Νερό | 250 g | υλικά κρέμας |
| Minuta Ivoire | 100 g | υλικά κρέμας |
| Roma Top | 100 g | υλικά κρέμας |
| Eldorado | 300 g | υλικά επικάλυψης |
| Paletta Cold Gel Neutral | 200 g | υλικά επικάλυψης |
| Νερό | 25 g | υλικά επικάλυψης |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά της τάρτας και αναμίξτε με το «φτερό» για 1-2 λεπτά στην αργή ή μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη και στρωτή ζύμη.
Aνοίξτε τη ζύμη σε τσέρκια τάρτας και ψήστε στους 185°C για 8-10 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος.
Ετοιμάστε την κρέμα λεμόνι και γεμίστε τις τάρτες.
Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας όλα τα υλικά με το σύρμα για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη αφράτη ζύμη. Σερβίρετε σε τσέρκι γεμίζοντας τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση και φουρνίστε στους 175 -180 °C, για 35-40 λεπτά.
Τοποθετήστε ένα φύλλο παντεσπάνι, κλείνοντας την τάρτα.
Στην αντίστοιχη φόρμα σιλικόνης γεμίστε με Minuta Ivoire και βάλτε να παγώσουν καλά.
Ετοιμάστε τη μαρέγκα χτυπώντας στο μίξερ με σύρμα για 7 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα.
Ζεστάνετε όλα τα υλικά της επικάλυψης μαζί στους 80°C. Επικαλύψτε και γαρνίρετε με ιταλική μαρέγκα.
Προϊόντα
Danish Cookies Mix
Μίγμα για μπισκότα βουτύρου δανέζικου τύπου.
