Ζαχαροπλαστική
Τάρτα μήλου με κρέμα τυριού

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Go Cookies 1.000 g υλικά τάρτας
Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής 800 g υλικά τάρτας
Βούτυρο 99% 700 g υλικά τάρτας
Αυγά 300 g υλικά τάρτας
Cheese Cream Phill 500 g υλικά γέμισης
Γάλα 700 g υλικά γέμισης
Αυγά 220 g υλικά γέμισης
Γιαούρτι (10%) 550-600 g υλικά γέμισης

Εκτέλεση

    Βάση
    Προσθέστε το Go Cookies, τα αυγά και το βούτυρο και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 – 1,5 λεπτό στη γρήγορη ταχύτητα, ξεκινώντας αργά.

    Προσθέστε αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής και αναμίξτε για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα μέχρι να γίνει ομοιόμορφη η ζύμη. Στρώστε σε ταψάκια ζύμης τάρτας λεπτές στρώσεις.

    Ψήστε για 13 – 15 λεπτά στους 185 – 190°C.

    Κρέμα

    Αναμίξτε το Cheese Cream Phill με το γάλα και τα αυγά για 2 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

    Προσθέστε το γιαούρτι και συνεχίστε την ανάμιξη για 2-3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

    Σύνθεση

    Τοποθετήστε τη ζύμη τάρτας σε φόρμα και με μια σπάτουλα απλώστε την κρέμα.

    Προσθέστε το Fruitful Μήλο.

    Καλύψτε με ένα φύλλο ζυμάρι. Τοποθετήστε «κορδόνια» ζύμης για τελείωμα (προαιρετικά).

    Πριν το ψήσιμο αλείψτε την τάρτα με αυγό. Ψήστε στους 170°C για 35 λεπτά.

    Αφού ξεφουρνίσετε, αλείψτε με Eldorado (ζεστό ζελέ).

Περισσότερες Πληροφορίες

Όλα τα υλικά πρέπει να βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου.

Τάρτα μήλου με κρέμα τυριού