Παντεσπάνι Σοκολάτας
Παντεσπάνι Σοκολάτας
Εξαιρετική γεύση, πυκνή δομή! - Roi Chocolat
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Roi Chocolat | 2.000 gr | Βασική Συνταγή |
Αυγά | 1.280 gr | |
Νερό | 220 gr | |
Roi Chocolat | 2.000 gr | Αφράτη Συνταγή |
Αυγά | 1.280 gr | |
Νερό | 280 gr |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα μαζί τα υλικά στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής και χτυπήστε με το σύρμα για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη αφράτη ζύμη.
Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη ψησίματος της επιλογής σας, τσέρκια ή «λαμαρίνες», γεμίζοντας τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση.
Φουρνίστε στους 175 -180ºC , για 35-40 λεπτά τα τσέρκια και για 45-55 λεπτά περίπου τις «λαμαρίνες».
Προϊόντα
Roi
Μίγμα για παντεσπάνι με πυκνή δομή.