Συνταγές
Ψωμί με βρώμη

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Αλεύρι Τ70% 5.000 g
Αλεύρι βρώμης 3.000 g
Αλεύρι κίτρινο χονδρό 2.000 g
Zeeμωτό 1.000 g
Amore L 100 800 g
Μαγιά 200 g
Νερό 6.700 g

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη. Ενδεικτικά 3 λεπτά στην αργή και 4 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα.

    Ξεκουράστε την ζύμη σκεπασμένη για 50 λεπτά στον χώρο σας.

    Τεμαχίστε 430g και πλάστε με απαλές κινήσεις στο επιθυμητό σχήμα.

    Τοποθετήστε αν θέλετε σε φόρμες και στοφάρετε 60-70 λεπτά. Συνθήκες στόφας 35-37 °C και υγρασία 70-75%.

    Φουρνίστε στους 210-220°C 45 λεπτά με ατμό. Ανοίξτε το ντάμπερ τα τελευταία 10 λεπτά.

Ψωμί με βρώμη

Products in this recipe

AMORE L 100 

Παράγοντας οξίνισης προϊόντων ζύμης με προζύμι, σε υγρή μορφή, για χρήση σε προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής.